BMW R18/2 Concept. Tic-tac, tic-tac.. se apropie lansarea
12/11/2019
Black Friday. Ce-ați spune de niște căști?
15/11/2019

CB4X Concept. Honda revine în clasa sport-touring

Honda pregătește o mișcare în clasa sport-touring. Iar aici ne referim la gama sport-touring cu poziție înaltă, de inspirație adventure. Cu un VFR 800 X Crossrunner deja îmbătrânit, japonezii au nevoie de ceva nou ca să revină în centrul atenției. Iar acest ceva noi arată cam ca-n filmul de mai jos, cu motor patru în linie și poziție înaltă. 

Motorul de pe acest prototip pare să fie cel de pe gama CB650. Așadar, ar fi un rival direct pentru gama Tracer de la Yamaha și pentru noul F850XR de la BMW. Iar dacă Honda va decide să pună și motorul de pe CB1000R, atunci treburile vor deveni și mai serioase – un rival pentru S1000XR si Ducati Multistrada. 

La o privire atentă observăm bascula monobraț, mai vedem că motorul este parte din cadru și că Honda folosește un display full-color și sistemul keyless ride, prezentat pe superbike-ul CBR1000RR-R. Totodată, pare să fie o motocicletă scurtă și foarte agilă. N-avem date despre intrarea în producție, dar e clar că Honda are nevoie de o astfel de motocicletă. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.