BMW C 650 Sport și BMW C 650 GT – Noile maxiscutere cu tehnologie interesantă
24/09/2015
Drumul pe care nici harta nu vrea să-l arate. 550 Khanate Ride
26/09/2015

Campionatului Național de Motociclism Viteză a României – ultima etapă

Sâmbătă 26 și duminică 27 septembrie, fanii motociclismului viteză sunt așteptați la circuitul Motor Park Romania pentru a lua parte la etapa de final de sezon. Cu toate că se cunoaște campionul CNVM 2015 încă dinaintea startului, organizatorii au pregătit un spectacol cu concert, prezentare de modă și focuri de artificii.

Câștigătorul primelor trei etape din campionatul național, Robert Mureșan, este implicit și campionul CNVM 2015. Consecință a regulii N-1 care prevede că este suficient să câștigi trei etape din cele patru totale pentru a câștiga campionatul, Robert va fi marele absent din weekend. Cum și la clasa Supersport timișoreanul Ionel Pascotă nu are rivali, nu vor fi surprize, dar va fi spectacol.

Pentru prima dată se va alerga pe circuitul proaspăt finalizat, ce include și ultima buclă. Traseul integral are acum 4100m, cu 8 viraje dreapta, 6 stânga și o linie dreaptă de 800 de metri. Antrenamentele au început de ieri (joi), vor continua astăzi și mâine, iar duminică va fi startul curselor.

O premieră o constituie și transmisiunea directă a concursului pe Youtube. Vor fi amplasate trei camere fixe, dar și o dronă va survola circuitul în timpul concursului. Intrarea pentru cele două zile (sambătă și duminică) este de 30 de lei, publicul având acces la terasa de deasupra boxelor dar și la concertul de sâmbătă seara cu Dj Project & Adela.

 

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.