Hayabusa cu motor electric
30/03/2013
chopper
Cea mai scumpă motocicletă din lume, construită de un turc
01/04/2013

Cafe Racer cu sânge catalan. Sau ce-a ieșit din Moto Morini 350 K2

cafe racer

O Moto Morini 350 K2 (1986) a fost readusă la viață sub forma unui Cafe Racer unicat. Este opera unui atelier de lângă Barcelona, Spania, și este numai bună pentru plimbări cu stil în dimineți cu soare.

Dacă vrei, într-adevăr, să ieși în evidență, renunță la super-sportiva cu evacuare care scoate mai mulți decibeli decât instalația de sunet a unui concert rock și treci pe Café Racer.

Iar Café Racerul Moto Morini 350 K2, customizat de Ad Hoc Cafe Racers, un mic atelier de lângă Barcelona este perfect pentru cei care vor să se simtă speciali.

Din motocicleta clasică au mai rămas doar motorul și cadrul, restul componentelor fiind modificate sau construite de la 0. Aripa față provine de la o veche motocicletă mini-cross, iar cea mai grea misiune a fost potrivirea celor două discuri de frână pe roata din față. Până la urmă, cu ajutorul unor piese de Transalp s-au integrat perfect în peisajul roților cu spițe, scrie bikeexif.com

[nggallery id=41]

Următoarea creație a spaniolilor va fi o motocicletă custom adaptată după o Honda 750 Night Hawk. Mai multe fotografii și informații despre Cafe Racerul spaniolilor găsiți pe pagina de Facebook Ad Hoc Cafe Racers și pe blogul atelierului.

Foto: Sebas RomeroCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.