BMW Motorrad România: voucher de 500 euro și garanție extinsă
23/02/2018
Cu motocicleta pe Drumul Morții și Salar de Uyuni. Filmul
02/03/2018

Atenție, posesori de Honda: Arai a pregătit ceva frumos pentru voi

Ceva care să vină la fix cu Africa Twin, cu seria CB, cu GoldWing sau cu RC30. Știu, nu prea există posesori de RC30 pe aici, dar merge la fix pe VFR. Căștile vin în culorile motocicletelor și poartă logo-ul Honda. Deja au ajuns în România, la importatorul Dual Motors și vin cu o reducere de 15%. 

Pentru Africa Twin, cea mai populară Honda din acest moment, Arai oferă Tour-X4, ce vine în patru scheme de culoare. E o cască pe care o poți folosi cu sau fără ochelari, vizor ori cozoroc, adică o cască foarte versatilă.

QV-Pro este un all-rounder dedicat posesorilor de Honda Goldwing, în două culori – roșu și gri. Pentru cei care vor un open-face, există CT-F, în variantele Gold Wing Red și Gold Wing Grey.

RX-7V nu prea mai are nevoie de prezentări – este vârful de gamă Arai. Casca a primit un update pentru 2018 – Variable Axis System – vizieră cu ax variabil și trei ediții speciale Honda – HRC, RC 30 și CB.

Toate modelele amintite mai sus pot fi găsite și probate în showroom-ul Dual Motors, importatorul Arai în România, sau comandate de pe bikershop.ro.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.