Top 5 drumuri de mers cu motocicleta în Europa
11/09/2014
Abordarea virajelor, situațiile de risc în trafic și alte clipuri utile VIDEO
12/09/2014

Accident de …rahat. La propriu

Un motociclist s-a proptit, cu motocicleta lui nou-nouță, într-o grămadă de bălegar.

Accidentele sunt de rahat, o știm cu toții. Dar de această data, sensul cuvintelor trebuie interpretat ca atare. Un motociclist din Anglia s-a proptit într-o grămadă de bălegar din Newbold On Stour, Warwickshire.

S-a întâmplat marți noaptea. Motociclistul călărea noua achiziție, o Honda CBR650F, când un camion ce transporta un tractor s-au răsturnat în fața lui. Omul n-a mai putut opri și a ieșit de pe drum. Norocul lui a fost că s-a oprit într-o grămadă de bălegar… proaspăt. Motocicleta a rămas pe verticală, iar pilotul a fost aruncat peste ghidon, dar a avut o aterizare lină și nu s-a ales nici măcar cu zgârieturi, relatează publicația britanică visordown.com. Șoferul camionului n-a fost la fel de norocos și s-a ales cu un guler cervical. Deh, cabina unui camion nu e așa de sigură ca balega de vacă.

Pompierii care au ajuns la locul accidentului au scos motocicleta, motociclistul s-a urcat pe ea și s-a dus acasă. Ne bucurăm pentru el și-i urăm să scoată cât mai repede mirosul din echipament. Cine zicea că rahatul n-aduce noroc?

accident rahat

 

PAY-Motorcyclist-lands-in-pooLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.