Mercedes-AMG cumpără 25% din MV Agusta
31/10/2014
Cele mai așteptate motociclete ale toamnei. PeMotoare.ro te ține la curent cu tot ce mișcă la EICMA
03/11/2014

Yamaha R1 2015 se lansează astăzi. Urmărește evenimentul LIVE

Yamaha R1 2015, unul dintre cele mai așteptate modele ale anului, va fi lansată în această seară, de la ora 22.00 (ora româniei). Urmărim și comentăm lansarea împreună LIVE, pe net.

Yamaha promite o motocicletă cu totul nouă, revoluționară. Radicală. N-avem prea multe detalii până acum, dar din filmele-teaser lansate în ultima perioadă, am putut distinge o evacuare scurtă, care nu se mai află sub șa, un display color și pe Valentino Rossi, care va fi chemat în această seară să vorbească despre noul superbike Yamaha.

Lansarea online se pare că este noua modă pe piața moto din 2014. Asta pentru că nu doar Yamaha, ci și Ducati va apela la aceeași metodă. Modelele Ducati 2015 vor fi lansate ceva mai devreme, de la 18.00, ora României.

De la jumătatea săptămânii vor fi prezentate „în carne  și oase“ la EICMA. PeMotoare.ro va crea o secțiune specială pe site unde va trata fiecare model în parte. Vineri vom da și noi o tură la Milano ca să vă povestim cum arată, pe viu.

Până atunci însă, urmărim împreună și comentăm lansările pe site și pe Facebook. Streaming-ul LIVE poate fi accesat aici.

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.