Richard Hammond, lovit serios într-un accident moto
20/03/2017
BMW S1000RR: Evacuare Stock vs. Leo Vince – Cum se montează și cum se aude
22/03/2017

Yamaha MT-10 Tourer Edition. Hypernaked de drum lung

Pentru iubitorii de drumuri lungi și dese, care nu vor să sacrifice performanța de dragul touringului, Yamaha a accesorizat MT-10 cu elemente de concediu. Cum un MT-10 Tracer nu există deocamdată, ar fi singura opțiune pentru cei care vor să facă plece în vacanță călare pe motorul crossplane de 160 cp. 

Scaunul cu iz de inchiziție a fost schimbat cu o șa confort, care-ar trebui să mulțumească cât de cât și o pasageră, iar două cutii de bagaje laterale ar fi suficiente pentru a căra strictul necesar. Apoi, este parbrizul ce te va ajuta pe autostrăzi și pe vreme rece.

Yamaha MT-10 Tourer Edition vine și cu niște hand-guard-uri minimaliste, dar și cu un suport de GPS pe care să poți monta o navigație TomTom.

În rest, are același motor derivat din R1, un ampatament scurt, rezerve de putere imense și un design agresiv. Doar că de această dată e pregătită și pentru ceva mai mult decât o tură de weekend.

Accesoriile pot fi cumpărate și separat, așadar poți oricând să-ți tranformi MT-10-ul într-o motocicletă mai potrivită pentru touring. Rămâne să te împaci cu comportamentul rigid, necesar unei astfel de motociclete.

Prețul: 14.795 euro, în Germania. Și tot cam atât ar trebui să coste și pe a noi.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.