Zvon. Yamaha ar putea lansa o sportivă în trei cilindri
24/09/2013
Încălțăminte touring : ghete moto sau cizme moto?
26/09/2013

VIDEO Motociclist vs. berbec. Saga continuă

Berbecul furios este din nou provocat, iar de această dată are o cameră  montată pe spate care-i surprinde mișcările. Urmează o nouă rundă de duel nemilos. 

Cu siguranță vă aduceți aminte de berbecul furios care vede roșu în fața ochilor atunci când aude sunet de enduro. În urmă cu ceva timp, acest berbec a avut două confruntări directe cu câțiva enduriști. Se pare că nu s-a săturat și îi este poftă de o nouă rundă.

De această dată, avem prilejul să privim bătălia  om – animal și din perspectiva berbecului grație unei camere montate pe spatele patrupedului. În această confruntare, a treia, berbecul este mai determinat ca niciodată să-i vină de hac enduristului și motocicletei sale odată pentru totdeauna. Să înceapă lupta:

Legenda spune că berbecul furios își ducea zilele liniștite de ovină, inițial, într-o fermă.  Asta până ce a devenit de necontrolat, iar fermierul i-a dat drumul și l-a lăsat liber într-o pădure din apropiere. În scurt timp, berbecul s-a considerat stăpânul pădurii și nu mai lasă pe nimeni să treacă.Cosmin Voicu
Cosmin Voicu
Îmi plac motocicletele de când eram mic și mă uitam împreună cu tatăl meu la MotoGP și la WSBK. Îmi aduc aminte de cursele cu Doohan și mai târziu de Rossi când alerga la 125 și la 250. Și de Fogarty și Haga la Superbike.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.