Câștigătorii concursului Zona Liberă
23/04/2014
Ghid moto de weekend. 26-27 aprilie
24/04/2014

VIDEO Motociclist, tâlhărit de doi bandiți înarmați. Scenă surprinsă de camera de pe cască

Un motociclist canadian și prietena lui au fost tâlhăriți în Guatemala de doi bandiți înarmați. Camera video montată pe cască a suprins întreaga scenă.

Dan Landsborough, un motociclist canadian călare pe o Kawasaki KLR650, mergea alături de prietena sa pe un drum neasfaltat când s-a pomenit înconjurat de doi bandiți înarmați cu puști și machete.

Hoții au luat geanta de rezervor unde se aflau niște bani, un iPhone și un iPad. De asemenea, au furat bijuteriile pe care le purta pasagera.

„Din fericire, ne-am ascuns cardurile, banii și alte lucruri de valoare în alt loc“, a declarat pasagera, un ilustrator din Cambridge, potrivit visordown.com.

„Am încărcat acest film pe YouTube ca să-i atenționăm pe călătorii care merg pe aceste drumuri. În Guatemala jafurile sunt obișnuite, iar acest loc se pare că este cunoscut. Totuși, nu vrem să-i descurajăm pe oameni să viziteze țara sau aceste zone, care sunt frumoase și au, de obicei, oameni calzi și amabili. Ne-am simțit în siguranță în majoritatea timpului“, explică Dan Landsborough.

Jaful a avut loc între San Pedro la Laguna și Antigua acum două săptămâni.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.