The Most Beautiful Truck & Chopper strânge rândurile. Peste 1.000 de participanți înscriși
26/07/2013
Yamaha ar putea lansa două noi sportive. R400 și R 650
28/07/2013

VIDEO Chris Birch și prietenii lui ne arată elementele enduro

Chris Birch, Lars Enockl și Paul Bolton ne arată cum, cele patru elemente ale naturii, se regăsesc în hard enduro. 

Piloții străbat Pamântul în timp ce glisează peste praf, noroi și pietre. Apa este reprezentată de către trecerile prin râuri, și totodată de către benzina și uleiul din motocicletă. Aerul este produs de către sistemul de evacuarea al motocicletei, iar la final, Focul este creat de către motorul în doi timpi.

Toate aceste patru elemente s-au reunit în urmă cu puțin timp la a zecea ediție a Red Bull Romaniacs. Protagoniștii acestui clip, Chris Birch, Lars Enockl și Paul Bolton, au fost prezenți la eveniment pentru a vedea din prim plan aceste elemente cum lucrează în comuniune.

Cu câteva zile înainte de debutul Red Bull Romaniacs, cei trei s-au aflat într-o expediție Freeride Adventure. Red Bull Media House și Throttle Entertainment s-au aflat la fața locului pentru a capta video aceste “Elemente de Enduro”. Iar filmul te face să ieși din casă, să te pui pe motociclete și să pornești către munți.

Foto: redbull.comCosmin Voicu
Cosmin Voicu
Îmi plac motocicletele de când eram mic și mă uitam împreună cu tatăl meu la MotoGP și la WSBK. Îmi aduc aminte de cursele cu Doohan și mai târziu de Rossi când alerga la 125 și la 250. Și de Fogarty și Haga la Superbike.

2 Comments

  1. Marian Vulpe spune:

    Oricat de fain o fi din punct de vedere tehnic, nu pot sa fiu de acord cu genul acesta de activitati. Impactul avut asupra eco-sistemului este exagerat de mare: eroziunea accentuata a solului, zgomot, noxe, etc. Sa nu mai spun ca daca sunt turist si trec printr-o zona izolata de munte, singurul lucru pe care mi-l doresc nu este deloc zgomot de motoare ambalate. Pe circuit de enduro e cu totul altceva, acolo da-i sa sune. Dar nu in padure/munte, si asa este afectat din atat de multe parti. Poti avea adrenalina cat te tine si peste cu o bita de down-hill sau chiar si fara, la cataract sau pe trasee de grad mare de dificultate – si asta fara sa ai nici cel mai mic impact asupra zonei.
    Deci nu, motor pe munte NU.

  2. […] Chris Birch campion X-Treme Enduro și câștigător Red Bull Romaniacs merge cu ditamai KTM 1190 Adventure ca și cum ar călări o enduro de 250 cmc. Clipul are, desigur, scop comercial și face reclamă la școala lui Chris Birch. Așadar, dacă vrei să te pui pe învățat, iată cine ți-ar putea fi profesor. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.