Unde mergi de 1 mai?
30/04/2013
Pemotoare.ro te scoate la bere cu Chris Pfeiffer
01/05/2013

Mai sunt doar câteva zile până la cursa de la Jerez. Rossi se pregăteşte …la volanul unei maşini

Firma de băuturi energizante care sponsorizează echipa Yamaha Factory Racing din MotoGP ne-a arătat astăzi un filmuleţ în care Rossi testează o maşină de NASCAR pe un circuit american. „Doctorul”, care se declară un „fanatic of all the motorsports”, spune că e foarte curios să vadă cum este pe un circuit oval, unde vitezele sunt foarte mari.

Cu casca de carbon ce poartă numărul 46, italianul se urcă fără emoţii in Toyota lui Kyle Busch de 650 de cai putereşi accelerează pe Charlotte Motor Speedway, un circuit celebru la americani, precum e Mugello pentru MotoGP. Finalul turelor ne arată un Rossi încăntat, ce consideră ca mersul pe 4 roţi poate fi „very fun”.

Dacă pe Schumacher l-am înţeles şi l-am apreciat pentru încercările lui de a merge pe două roţi, să sperăm că pentru Valentino trecerea de la două la patru roţi a fost doar un experiment de weekend sau o campanie de marketing, nu un lucru la care se gândeşte serios.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.