examen moto
Dezbaterea săptămânii: Sunteți de acord cu noile reguli de obținere a permiselor?
19/03/2013
Hackstetter Invex 998: primul superbike cu tracţiune integrală
20/03/2013

Valentino Rossi: Mi-aș dori să fi crescut în anii ’60

valentino rossi

Valentino Rossi spune că ar fi avut o viață mai bună pe pistă și în afara ei dacă s-ar fi născut în anii ’60, la fel ca eroul său Kevin Schwantz.

„Mi-ar fi plăcut la nebunie să fiu în acele 500 de zile fantastice și să lupt timp de un sezon cu Schwantz, Rainey, Gardner, Lawson și Doohan. Viața era mult mai ușoară și mai frumoasă comparativ cu ce se întâmplă acum“, spune Rossi într-un interviu ce va apărea miercuri în revista britanică Motorcyclenews.

„Mi-aș fi dorit să fiu tânăr când tatăl meu (Graziano) a fost tânăr. Avea o gașcă bună de prieteni, la fel ca și mine și, de fapt, acum mergem împreună la cină, eu cu prietenii mei și el cu prietenii lui. Dar auzind poveștile lui de acum 30 de ani, se pare că era chiar amuzant“, mai povestește Rossi.

Rossi nu a venit până acum cu nicio replică la atacul recent al lui Stoner, despre care pemotoare.ro a scris aici. Asta probabil pentru că atât Valentino Rossi cât și Casey Stoner au vorbit cu presa relativ în același timp.

Pilotul Valentino Rossi aleargă, în acest moment, alături de ceilalți rideri din MotoGP, pe circuitul de la Jerez, Spania, parte din testele oficiale MotoGP. În weekend, italianul a vizitat Brazilia (foto), pentru a se întâlni cu fanii.

Foto: MotoGP.comCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.