Ted Simon și Elspeth Beard vin în România
03/09/2018
Despre bucuria de-a da mai departe
11/09/2018

Triumph Street Triple 765 R – Test | Prim contact

FILM | Primele impresii despre noul Street Triple după o zi de viraje – locul unde o astfel de motocicletă dă tot ce-i mai bun. 

Chiar dacă acum am un adventure-touring, încă am o slăbiciune pentru roadstere. Prima mea motocicletă a fost un naked de clasă medie – o Honda. Dar îmi amintesc că pe vremea aceea mă uitam cu o ușoară invidie la farul dublu, rotund, semnatura roadsterelor Triumph. Aducea un plus de caracter. Asta și motorul cu trei cilindri în linie, care întotdeauna m-a fascinat – combină performanțele unui patru în linie cu cuplul unui bicilindru. Nu trebuie să-l turezi așa de tare și sună ca un… greier. 

Triumph a rafinat de-a lungul timpului nakedul de clasă medie Street Triple. Acum a ajuns la 765 cmc, iar motorul va fi baza propulsiei Moto 2, de anul viitor. 

Recunosc, încă am o slăbiciune pentru naked-urile Triumph, așadar l-am invidiat puțin pe Bogdănel când mi-am dat seama că acest test o să-i revină lui. Așadar, iată primul nostru test cu Triumph Street Triple. Il puteți vedea mai jos sau direct pe canalul nostru de YouTube. Subscribe pentru mai multe teste similare. 

Triumph Street Triple e disponibil în mai multe variante: Street Triple S, Street Triple R și Street Triple RS, în ordinea performanțelor. Noi am avut pe mână versiunea Street Triple R – pe care-am luat-o de la Motoboom. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.