Mărțișoare pe două roți. Acțiuni moto de 1 martie
03/03/2014
Motocorss Cup 2014. Calendar provizoriu
03/03/2014

Start la examene moto de pe 15 martie. Fără cameră video la bord

15 martie este data de la care se pot face programările pentru examenele moto. Nici de această dată nu va exista cameră de filmat în mașină.

După o dezbatere cu privire la introducerea camerelor de filmat în mașina de examen (în cazul nostru, mașina care se ține după motociclist în timpul examenului), autoritățile au aprobat, până la urmă, normele. Ceea ce nu-nseamnă că se schimbă ceva. Introducerea camerelor de filmat este în discuție de cel puțin patru ani și ar fi trebuit să facă examenul cât mai transparent. Doar că, nici de această dată, măsura nu va fi pusă în aplicare.

În altă ordine de idei, vestea bună este că de la 15 martie, toți cei care au școala terminată se pot înscrie la examen, potrivit informațiilor primite de la Diana Porumb, instructor moto și președintele organizației Moto Începători. Normele sunt aceleași ca anul trecut, așadar dacă vrei categoria A, trebuie să fii examinat în trafic, pe o motocicletă de 600 cmc și minim 175 de kg. Motocicletele din categoria A1 trebuie să aibă 125 cmc, iar cele din A2 – 400 cmc.

Școala moto poate dura între patru săptămâni și șase luni.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.