dainese
Dainese își prezintă colecția de primăvară-vară
12/04/2013
chaz davies
Chaz Davies, de neoprit pe circuitul de la Aragon
14/04/2013

BMW și Honda strălucesc la Smaeb. Ce puteți vedea la Salonul din 2013

smaeb

BMW și Honda strălucesc la Smaeb. Alături de ei, o impresie bună fac Kawasaki, Triumph, Harley-Davidson și Ducati. Suzuki este marele absent al Salonului.

Smaeb 2013 reflectă foarte bine starea pieței moto din România. Există doar câteva branduri care țin un standard ridicat și investesc în promovare. În rest, se vede că suntem departe de țările importante din Europa și că mai avem de așteptat ca să putem vedea un Salon Moto ca cel de la Milano.

BMW R1200 GS, Honda CB 1100, Kawasaki Z1000 Special Edition, Harley-Davidson FXDC Superglide, Triumph Tiger Explorer, KTM 1190 Adventure și Ducati Hyperstrada sunt vedetele Smaeb 2013.

Standurile BMW și Honda stau cel mai bine la capitolul imagine. Au cel mai mare spațiu și o gamă generoasă de motociclete. BMW și-a adus la Smaeb flota GS, printre care și nava amiral R 1200 GS, dar și modelul aniversar R 1200 R. Printre atâtea BMW-uri se puteau zări si câteva Husqvarna, Nuda fiind una dintre ele.

Nici Honda nu se află mai prejos. Vedeta lor de la Smaeb este CB 1100, o motocicletă nouă dar clasică, ce amintește de gloria faimosului CB 750 din anii 70. De asemenea, la standul celor de la Honda puteți admira modele precum VFR 1200 și Crosstourer.

BMW și Honda oferă modele de test

De apreciat este și că  atât BMW cât și Honda oferă modele pentru test celor care vin cu gândul să-și cumpere o motocicletă.

Kawasaki are, de asemenea, un stand foarte generos. A venit, printre altele, la Smaeb, cu noul Z800, Z1000 Special Edition, Ninja 300 și ZZR 1400. Cei de la Triumph au adus clasicul Boneville, noul Tiger dar și urbanul Street Triple.

Cei de la Harley-Davidson se remarcă prin modelul aniversar FXDC Superglide, iar la standul Ducati puteți vedea, printre altele, noua Hyperstrada. Nici KTM nu lipsește de la Smaeb, prezentând în premieră noile modele 1190 Adventure și 119 Adventure R.

Yamaha are o prezență destul de ștearsă, FZ8 fiind singurul model cât de cât interesant. La Smaeb mai puteți vedea motocicletele cu ataș Ural, scuterele Lambretta, recent intrate pe piața din România și, la fel ca în alți ani, o mulțime de expozanți care au venit cu accesorii și echipamente.

Vă mai puteți întâlni cu organizația Free Riders, cu mai multe școli moto, dar și cu organizatorii Motocross Cup: cluburile sportive Top Cross TCS si Dual Racing Team, care au venit cu camionul Top Cross TCS.

Ca de obicei, parcarea din fața hangarelor unde au loc Smaeb și Expobike este plină de motocicliști și nu puțini au ales să profite de ocazie ca să-și pună afișul „de vânzare“ pe motocicletă.

[nggallery id=50]

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

2 Comments

  1. […] ce Smaeb 2014 își va deschide porțile, să aruncăm o privire asupra celor întâmplate la ediția de anul trecut a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.