Suzuki DR BIG – Gata de Marea Revenire?
04/02/2019
Căști Adventure – Cele mai bune pentru 2019
07/02/2019

Scutariu lansează cartea “Est, spre Siberia”

Cu Scutariu am împărțit un semi-compartiment de Transsiberian timp de patru nopți. Și niște camere prin  Maroc. Am golit sticle împreună și-am spus povești. Scutariu îmi e prieten. Și din cauza lui am ajuns în Siberia, pe Drumul Oaselor. I-o reproșez și acum.

Scutariu este rusofil. E îndrăgostit de Rusia, de cultura lor, de imensa taiga. A fost în Rusia de mai multe ori decât se duc alții în Thassos de 1 mai. Iar dacă nu se duce-n Rusia, se duce-n Ucraina, de parcă alte destinații n-ar exista pe Pământul ăsta. “Ce-ai tu cu mine dacă mie-mi place?” Ne-am certat pe frumusețea Siberiei. Eu i-am zis că e gri și urâtă.  El s-a supărat pe mine când m-am luat de Rusia lui. 

Tocmai de aceea trebuie să mergeți la lansare sau, dacă nu, să citiți cartea “Est, spre Siberia”. Pentru că veți vedea Rusia prin ochii unui iubitor de Rusia. Rusia, în cea mai bună formă a ei. Veți vedea Rusia lui Scutariu – mare, misterioasă, plină de aventură, cu munți, cu natură, cu oameni interesanți. Veți simți temerile lui, fricile motociclistului care pleacă pentru prima oară singur în necunoscut, dar și bucuriile. 

Scutariu a făcut Drumul Oaselor acum doi ani, cu un an înaintea mea. Era cât pe ce să-l facă a doua oară cu mine, așa de mult i-a plăcut. A plecat singur din București, a ajuns la Moscova, a mers cu Transsiberianul, s-a dat jos la Irkutsk și de acolo, pe Kolima Highway, pana la Magadan. 

Vă așteaptă sâmbătă, pe 16 februarie, la ora 13.00, la QP Pub – General David Praporgescu, nr. 13. 

Găsiți cartea la lansare și, ulterior, în librării.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.