Salonul Auto Moto
CONCURS Pemotoare.ro te trimite la Salonul Auto Moto
07/03/2013
Lito Sora: înapoi din viitor
08/03/2013
Salonul Auto Moto

Salonul Auto Moto vine cu un concurs de frumusețe pentru motociclete customizate. Totodată, pe baza biletului ai acces gratuit la un circuit de karting.

Una dintre premierele Salonului Auto Moto ce se va desfășura de pe 3 pe 7 aprilie în Piața Constituției din București va fi un concurs de frumusețe pentru motocicletele customizate cu multă pasiune și pentru mașini cu mulți cai putere.

Astfel, vom avea motociclete custom made și accesorii proaspăt ieșite din productie, mașini de marcă, spectacol și adrenalină, ne promit organizatorii.

Pemotoare.ro îți oferă o invitație cu care intri gratis, alături de un prieten, la Salonul Auto Moto. Intră aici ca să vezi despre ce e vorba și să participi la concurs.

O noutate a expoziției de anul acesta va fi pista de karting ce va putea fi folosită gratuit, pe baza biletului de intrare. Pista va fi amenajată pe o suprafață generoasă, și va găzdui curse în fiecare zi.

Așa cum se întâmplă la toate saloanele, motocicletele vor fi călărite de fete frumoase. Și cum ne aflăm în România, avem ce vedea. Mai mult, acestea se vor întrece într-o competiție a celor mai sexy hostesse și vor fi votate de un juriu.

Totodată, in cadrul Salonului Auto Moto va exista un simulator de Formula 1, pentru cei care vor să vadă(digital, ce-i drept) cum ar fi fost să-i cheme Sebastian Vettel.

Gazdele Salonului de anul acesta vor fi Gina Pistol și Andrei Duban.

Pemotoare.ro vă ține la curent cu tot ce se va întâmpla la Salonul Auto Moto. Detalii găsiți și pe www.sam.ro sau pe pagina de Facebook Salonul Auto Moto.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.