Ce cred piloții de top despre Red Bull Romaniacs
01/07/2013
Amenzile rutiere cresc de la 1 iulie
01/07/2013

Rossi: „este una dintre cele mai bune victorii“

Valentino Rossi este încântat peste măsură de rezultatul obținut sâmbătă la Assen. „Doctorul“ spune că așteaptă demult această victorie. 

Este triumful cu nr. 80 în MotoGP și primul după doi ani de pauză. Ultima cursă câștigată a fost la Sepang, în 2010, tot cu Yamaha. În cele două sezoane la Ducati, Rossi n-a reușit decât trei podiumuri.

„Astăzi a fost ceva special. Aceasta este una dintre cele mai bune victorii ale carierei mele, deoarece e una din cele mai dorite și așteptate pentru o perioadă lungă. Sunt așa de fericit pentru că am câștigat o cursă adevărată, unde toți adversarii au fost foarte puternici și foarte rapizi“, a declarat Rossi după cursă, citat de visordown.com.

„A fost grozav de la început, aveam o presimțire bună, am putut depăși pe frânare și m-am simțit bine pe motocicletă. A fost greu, dar linia de finish mă chema, așadar a trebuit să sosesc cât puteam de repede. Am făcut un pas înainte cu motocicleta, pot merge mai bine, așadar voi încerca să rămân cu băieții din top în fiecare weekend“, a mai adăugat „Doctorul“.

„M-am simțit bine. Am tras tare de la început, a fost o cursă lungă și m-am luptat cu toată lumea. M-am luptat cu Marc, cu Pedrosa și Cal, dar am avut ceva în plus pentru fiecare situație. Sunt așa de fericit“, a mai spus pilotul italian.

Valentino Rossi a ținut, totodată, să le mulțumească celor de la Yamaha pentru că i-au mai dat o șansă în acest sezon și să-l  felicite pe colegul Jorge Lorenzo pentru „efortul măreț“ pe care l-a depus.

Foto: motogp.comCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.