VIDEO Campanie inedită: cu motocicleta ești pe cont propriu
02/09/2013
BMW HP4. Rechinul
03/09/2013

Robert Mureșan, locul 17 la Nurburgring

Robert Mureșan a obținut locul 17 la cursa Superstock 1000 de la Nurburgring, din cadrul Campionatului Mondial Superbike.

Pilotul român a ratat, astfel, clasarea în puncte. Mureșan a participat la cursă ca înlocuitor pentru Alen Gyorfi, pilotul H Moto Team și a alergat pe o BMW S 1000 RR. Cel mai bun timp obținut pe un tur de circuit a fost 2.01.034.

Robert Mureșan declara înainte de cursă că nu are un obiectiv anume, dar că-și dorește o clasare în primii 15 piloți. „Nu am plecat cu o premiză anume, sper la o clasare în primii 15 piloți, un lucru care nu cred că este imposibil cu puțină seriozitate“, spunea pilotul.

Acesta a declarat totodată că, de anul viitor, l-am putea vedea în Moto2. „ Programul are ca referință clasa Moto2, cu doi piloți – eu și Luigi Morciano, dar din cauza cererilor mari pentru echipe la această clasă, mai avem și câteva back up-uri, pe care le vom dezvălui doar în cazul în care vom fi în imposibilitatea de a participa conform planului“. Mai multe detalii, în interviu acordat PeMotoare.roCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.