Ca un pix. Cam atât suntem de vizibili din spatele parbrizului unei mașini
10/03/2020
BMW R1250GS Adventure in Patagonia – Echipamentul. Ce-am purtat, cum a fost
16/03/2020

Noul Piaggio Medley 125/150 se lansează în România. Unul la mine, vă rog

Ok, nu-mi cumpăr unul, pentru că-l voi avea tot anul în test pe termen lung, alături de vreo două motoare – deh, am un job frumos. Dar dacă n-ar fi situația asta, l-aș cumpăra. Și-o să vă povestesc de ce. 

Dar mai întâi să vedem ce-i cu lansarea. The Bike Hub, importatorul Piaggio în România, te așteaptă sâmbătă, 14 martie, după 10.00, să faci cunoștință cu noul Piaggio Medley 125/150. Motor puternic, roți mari și spațiu de bagaje încăpător sub șa. Cei de la The Bike Hub au pregăti și o oferă de lansare, dar și o ofertă de finanțare – 380 de lei lunar. 

Și-acum să vă spun de ce-mi place așa de mult. În primul rând, îmi plac scuterele în oraș: consum mic, confort, spațiu de bagaje, ușor de manevrat. Anul trecut mi-am cumpărat o frumusețe de Vespa GTS 300 Hpe Touring. Un exemplar superb, ce să mai. Mi-era drag doar când îl vedeam: liniile alea clasice, care nu îmbătrânesc niciodată, totul foarte bine-proporționat. Vespa e un Icon. Și-acum, când scriu textul ăsta, mă bucur că am așa ceva. Dar i-am simțit repede limitările: roți mici = comportament incomod pe străzile din București. Iar când m-am urcat pe Medley 150, totul s-a schimbat: roți mari, suspensii moi, spațiu mare sub șa, topcase imens. N-are eleganța Vespei, dar are ceva mai de preț când vine vorba de scutere: e mega-practic. Consumă 2 litri/100 de km, are o ergonmie excelentă și-ți faci treaba cu el. Dintre toate scuterele pe care m-am dat, ăsta-mi place cel mai mult. De-aici a venit și solicitarea mea pentru un test pe termen lung. 

Pentru 2020, Piaggio Medley 125/150 vine cu update-uri. Motoare îmbunătățite, mai puternice, elemente noi de design, far full LED, display LCD, conectivitate smatphone pentru modelul S, jante noi, anvelopă-spate mai lată.

Așadar, sâmbătă dimineața ne vedem la The Bike Hub. Eu vin pe jos și plec cu noul meu scuter. Tu?Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.