Cu umărul accidentat, Lorenzo își face bagajul pentru Laguna Seca
17/07/2013
Pedrosa intră în bătălie la Laguna Seca
18/07/2013

Motociclismul este hobby-ul care aduce cea mai mare fericire, cel puțin în rândul englezilor, conform unor studii făcute de către o organizație de sondaje din Marea Britanie.

Da, nu era nevoie de un astfel de studiu ca să ne dăm seama că mersul pe două roți ne aduce zâmbetul pe buze. Dar, ca să fim siguri, acei celebri cercetători britanici au dovedit-o: motociclismul este o sursă de fericire, sau cel puțin așa arată un sondaj făcut pe un eșantion de 1.500 de englezi, informează site-ul visordown.com

Poate părea surprinzător pentru unii, dar motociclismul a devansat alte activități mai accesibile precum pescuitul, jogging-ul, înotul, șofatul sau camping-ul. La toate întrebările adresate, mersul pe două roți a obținut cele mai multe răspunsuri ‘strong positive’ în fața altor activități. Iar asta se întâmplă într-o țară în care clima nu este tocmai prietenoasă. Dar, trebuie să recunoaștem, Anglia are o tradiție respectabilă când vine vorba de motociclete.

Astfel, motociclismul a ocupat un loc fruntaș în așa-numitul „Wellbeing index”, care indică activitățile care-ți dau o stare de bine. Și, dincolo de acest index, mersul pe motocicletă se află în topul preferințelor celor mai mulți englezi, potrivit răspunsurilor de la întrebările din sondaj. Care credeți că ar fi rezultatul sondajului în România?

SONS OF ANARCHY: CR: Timothy White / FX.

 

Foto: fema-online.eu, beginnerbikers.org

 Cosmin Voicu
Cosmin Voicu
Îmi plac motocicletele de când eram mic și mă uitam împreună cu tatăl meu la MotoGP și la WSBK. Îmi aduc aminte de cursele cu Doohan și mai târziu de Rossi când alerga la 125 și la 250. Și de Fogarty și Haga la Superbike.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.