Am participat la un curs pilotaj defensiv și am învățat multe. O poți face și tu. Gratuit
06/05/2015
Yamaha pregătește un nou model. MT-25 în Asia, MT-03 în Europa?
07/05/2015

Micu’ Rossi face spectacol la Brașov. Concursuri, demonstrații de pilotaj defensiv, paradă și concert

Pe 16 mai, la Brașov, are loc Cupa Micu’ Rossi. Nu se aleargă pe circuit, așa cum face de obicei marele Rossi, ci se organizează un concurs, se fac demonstrații de pilotaj defensiv, dar și o paradă moto urmată de concert.

Să le luăm pe rând. Concursul va avea trei probe: de jaloane, de mers încet și de echipare în costum de ploaie contra-cronometru.

De capitolul demonstrații se ocupă Marius Băcilă, trainer BMW Motorrad și Rider Academy. Marius îți va explica mai multe despre mersul pe motocicletă, frânare, poziție și astfel de lucruri pe care nu le înveți la școală. Iar Marius știe ce spune. A doua zi, Rider Academy va organiza și niște cursuri de perfecționare la Brașov, iar mai multe detalii puteți găsi pe site-ul lor.  O altă demonstrație va fi cea de acordare a primului ajutor, în caz de accident.

marius bacila

Parada moto, desfășurată cu sprijinul poliției, va pleca din poligonul Moto Brașov ( vis-a-vis de Cet Brasov) pe următoare rută: Str. Timis Triaj, Str. Harmanului, Bd. Garii, Bd. Victoriei, Bd. M. Kogalniceanu, Bd. I. Maniu, Str. N. Iorga, Casa Armatei, Bd. Eroilor, Bd. 15 Noiembrie, Str. C. Bucuresti, Bd. Saturn, Bd. Al. Vlahuta, Str. Harmanului, str. Timis-Triaj, poligonul moto Brasov (Vama Sonai).

cupa micu rossi (1)

Seara se va termina pe ritmuri AC/DC cantate de trupa tribut Wire. MC este Ștefan Lungociu de la Europa FM, iar școala moto Geo pune la dispoziția concurenților – pentru probele de începători – motociclete și echipament.

A… era să uităm. Va fi și un bar și un grătar pentru cei care vor să se relaxeze și mai mult. Antenție: nu se bea alcool decât după ora 16:00

Din fotografiile de anul trecut, pe care le poți vedea mai jos reiese că a fost mare distracție. Iar anul acesta ar trebui să fie cel puțin la fel.

Așadar: 16 mai, la Brașov, în poligonul moto vis-à-vis de CET Brașov.

Mai multe detalii pe V-Riders.ro

cupa micu rossi (2) cupa micu rossi (3) cupa micu rossi (4) cupa micu rossi (5) cupa micu rossi (7)Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. Super parada, bravo organizatorilor! Speram la cat mai multe actiuni de acest fel in sensul de a sensibiliza soferii din Brasov ca nu doar ei sunt pe strazi, ci si noi , motociclistii ! Am constatat , cu surprindere, entuziasmul de pe fetele trecatorilor la defilarea in coloana a motocicletelor si sper ca multi dintre acestia au inteles utilitatea acestui autovehicul minunat : MOTOCICLETA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.