motocicleta harley
Studiu: Motocicletele BMW și Harley, mai puțin fiabile ca japonezele, dar mai iubite
26/03/2013
dirtbike
Motocicleta trupelor americane din Afganistan, scoasă la vânzare
27/03/2013

Metzeler sărbătoreşte 150 de ani

Ai gume Metzeler pe motocicletă? Atunci eşti un fericit: ai cazare gratuită la una dintre cele mai spectaculoase curse moto din lume: Isle of Man TT.

Pentru a celebra aniversarea a 150 de ani de la înfiinţare, firma germană a decis implicarea în calitate de sponsor în cursele Isle of Man TT, North West 200, Ulster Grand Prix şi Southern 100. Acestea sunt cele mai apreciate întreceri moto din nord-vestul Europei şi se desfăşoară pe şosele, nu pe circuite amenajate.

În timpul cursei Isle of Man TT, Metzeler va avea un “sat” care va oferi cazare gratuită tuturor motocicliştilor care fac rezervare şi sosesc cu motocicleta echipată cu cauciucurile germane. Metzeler Village va fi amplasat pe terenul de rugby din Douglas, loc ce va fi plin de corturi (de 3 persoane) şi va fi deschis 7 nopţi, de pe 1 până pe 8 iunie, adica pe toată durata “Tourist Trophy race week”. La sfârşitul evenimentului, pe data de 7 iunie, va avea loc “Metzeler 150th Ultimate Party”, o noapte de distracţie cu concerte rock. Cei care vor să se înscrie o pot face aici .

Începând cu acest an, Metzeler va sponsoriza şi “cea mai rapidă cursă de stradă din lume”: Ulster Grand Prix din Irlanda, programată pentru perioada 12-17 august. În acea săptamână, dacă vă aflaţi prin Irlanda, puteţi fi unul din cei 50,000 de spectatori care vor vedea piloţii zburând pe şosele. Viteza medie cu care se parcurge bucla de 11,9 km (atenţie, este vorba de şosea, nu circuit amenajat) este de 223km/h. Mai jos avem o scurtă prezentare a ceea ce a fost acolo anul trecut.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.