World Superbike 2014 debutează în acest weekend
21/02/2014
KTM-ul de Dakar va avea o versiune de serie
24/02/2014

Laverty și Guintoli au câștigat prima etapă World Superbike 2014

Eugene Laverty – Voltom Crescent Suzuki, respectiv Sylvain Guintoli – Aprilia au câștigat cele două manșe disputate duminică la Phillip Island.

Eugene Laverty a făcut o cursă extrem de bună în prima etapă World Superbike 2014, aducând victorie pentru Suzuki după o lungă perioadă. Deși a plecat de pe locul patru, noua achiziție a echipei producătorului japonez, i-a depășit, pe rând, pe Giuliano, Melandi și Guintoli, preluând sigur pe el conducerea cursei. Și acolo a rămas până la final.

Probleme tehnice pentru Laverty în cursa a doua

Istoria nu s-a repetat în cursa a doua, deși era cât pe ce. De această dată, irlandezul a avut un ghinion teribil. Se afla pe poziția a doua, urmărindu-l pe Sylvain Guintoli când motorul motocicletei Suzuki GSX-R 1000 a explodat. Era al cinsprezecelea tur de pistă, iar cursa a fost semnalizată cu steag roșu. Scăpat de Laverty, Guintoli a luat maximum de puncte și a devenit lider al clasamentului după prima etapă. Totodată, Loris Baz a făcut o cursă foarte bună: ajunsese chiar și la conducere pentru o scurtă perioadă și, până la urmă, a terminat pe locul al doilea, în fața lui Tom Sykes.

Rezultate cursa 1

cursa 1

Rezultate cursa 2

cursa 2Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

2 Comments

  1. […] Superbike va fi transmis, ca și anul trecut, de Eurosport, iar prima cursă a avut deja loc la Phillip Island, în […]

  2. Daiiro spune:

    I enjoy you because of all your vablulae hard work on this website. Debby really likes participating in internet research and it’s obvious why. We notice all concerning the powerful medium you create great tips and tricks via your blog and as well as boost contribution from website visitors on the subject matter and our favorite simple princess is always starting to learn a whole lot. Take advantage of the remaining portion of the year. You have been conducting a wonderful job.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.