BMW S1000F, surprins de paparazzi. Un fel de adventure-sport-touring
31/03/2014
Kawasaki Z750S. Cărăuşul bun la toate
01/04/2014

La T-Festival se alege cea mai frumoasă motocicletă

„Cea mai frumoasă motocicletă“ se alege între 9 și 11 mai la Jucu, lângă Cluj-Napoca, la T-Festival. Publicul va avea un rol cheie în desemarea premiului de frumusețe.

Ideea trofeelor T-Festival, dedicate celui mai frumos camion si celei mai frumoase motociclete, a plecat de la faptul că sunt motocicliști care-și personalizează motociclete așa de tare, încât pot deveni opere de artă. Iar anula acesta, la T-Festival se oferă trofee de frumusețe. La categoria moto există patru clase: Custom&Cruiser, Naked Street&Touring, Supersport, Enduro&Cross, prin votul publicului urmând să fie desemnat top-trei-ul de la fiecare clasă. Motocicleta care va strânge cele mai multe voturi din partea publicului indiferent de clasa la care este înscrisă va fi cea la care ajunge trofeul T-Festival pentru „Cea mai frumoasă motocicletă”.

Cei care și-au personalizat sau creat motocicletele și le pot înscrie pe adresa www.t-festival.ro, iar pe 10 mai, publicul prezent la festival va putea vota pana la ora 19:30. Cele mai frumoase motociclete vor urca pe scenă în cadrul concertului Trooper, care va avea loc tot sâmbătă seara. Premiile puse în joc sunt de peste 3000 de euro, iar cei care vor vota au și ei parte de surprize.

TFestival poster (1)Trofeul ”Cel mai frumos camion” va fi acordat în urma analizării votului juriului și a votului publicului. Juriul, format din jurnaliști și reprezentanți ai industriei de transport, va acorda puncte pentru aspectul exterior și interior, dar va fi atent și la originalitate. Tot sâmbăta, 10 mai, vor fi analizate și capetele tractor înscrise în concurs pe site-ul www.t-festival.ro, iar trofeul va fi înmânat înaintea concertului celor de la T-Rex. Premiile din cadrul concursului sunt în valoare totală de 7500 de euro.

Sâmbătă, 10 mai, ora 13:00 motocicletele și camioanele (capete tractor) prezente la festival vor porni într-o paradă pe traseul Jucu – centrul orașului Cluj Napoca și retur.

Pe lângă concursurile de „miss“, la T-Festival vom avea și muzici alese: T-Rex, Trooper, Theory of Mind, Grimus și Ștefan Bănică vor face spectacol vineri și sâmbătă seara. Se mai anunță show de cabaret. Biletele sunt disponibile în magazinele online www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro și www.eventim.ro, în rețeaua librăriilor Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, iar cei din București pot sa-și ia bilete pentru T-Festival și din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, de la Hard Rock Cafe sau de la Palatul National al Copiilor.1 Comment

  1. […] La Jucu, lângă Cluj, are loc T-Festival – un eveniment de choppere și … camioane. Se vor alege cele mai frumoase motociclete, în funcție de clasă, prin votul publicului, iar motocicleta cu cele mai multe voturi va lua trofeul T-Festival. Pe lângă concursurile de frumusețe pentru motociclete și camioane, pe seară, vor fi concerte. Pe scenă vor urca T-Rex, Grimus, Theory of Mind, Trooper și… Ștefan Bănică Jr. Mai multe detalii. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.