Salonul Auto Moto a fost Pe Motoare
08/04/2013
Cititorii Pemotoare.ro: motocicleta, cât mai personalizată
08/04/2013

Paradă și concert Cargo pentru cei călare pe două roți

Motocicliști, bicicliști, scuteriști, precum și alte neamuri care stau călare pe două roți sunt chemați „la arme“ pe 27 aprilie, la „Iubim 2 roți“, ca să-și arate afecțiunea pentru roțile care le dau libertate. 

În ultimul weekend din aprilie se dă  o mare adunare a motocicliștilor și bicicliștilor. Asociația moto Free Riders vă cheamă la o paradă urmată de un concert rock în Piața Constituției, sub numele „Iubim 2 roți“.

„Evenimentul este gândit ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic – fie ele biciclete, mopede sau motociclete. Ne propunem să educam participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale“, spun organizatorii. „Vehiculele pe două roți există și sunt din ce în ce mai multe în traficul din Romania. Cu toate acestea, din pacate, utilizatorii lor nu au fost înca acceptati în totalitate de către ceilalți participanti la trafic“, mai adaugă aceștia.

„Iubim 2 roți” este un eveniment organizat de Free Riders împreună cu Primaria Capitalei, cu sprijinul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti.

Paradă între Romexpo și Piața Constituției, urmată de concert Cargo

Motocicliștii și bicicliștii vor pleca de la Romexpo, vor merge pe Soseaua Kiseleff, vor ajunge în Piața Victoriei, vor străbate Calea Victoriei până la Bulevardul Libertatii și se vor opri în Piata Constituției.

Primii care vor pleca în paradă vor fi motocicliștii – la ora 13.00, iar la 15.00 vor porni la drum bicicliștii.

Punctul final va fi concertul din Piața Constituției, unde se vor auzi opt trupe numai bune de ascultat la întruniri moto: Cargo, Trooper, Sanctuar, Aquila, Psychogod, Antheos, Reborn, Fara Vise și The R.O.C.K. Gazdă va fi Cristi Hrubaru.

Mai multe despre evenimentul „Iubim 2 roți“ puteți afla de pe site-ul organizatorilor.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

3 Comments

  1. […] Acesta este doar unul dintre evenimentele de acest fel ce au loc la începutul sezonului în București. La doar o săptămână după, va avea loc parada „Iubim 2 roți“, urmată de un concert Cargo. Aflați mai multe detalii de aici. […]

  2. […] La marș au participat și băieții de la Free Riders, care pregătesc un eveniment de amploare pe 27 de aprilie. Mai multe detalii puteți afla de aici. […]

  3. […] Iar aici va începe petrecerea. Muzica și dansul vor fi asigurate de trupele Cargo, Trooper, Sanctuar, Aquila, Psychogod, Antheos, Reborn, Fara Vise și The R.O.C.K. Gazdă va fi Cristi Hrubaru. Mai multe detalii despre „Iubim 2 roți“. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.