Noile cruisere Triumph, copii fidele după Harley-Davidson
11/07/2013
VIDEO La bord cu Johnny Walker în Prologul Red Bull Romaniacs
11/07/2013

Honda Gold Wing, varianta cu trei roți

Lehman Trikes a lansat un nou model, bazat pe Honda F6B Gold Wing. Trike-ul are suspensii independente, „frână de mână“ și un portbagaj de 127 de litri.

Îi știți pe americanii de la Lehman Trikes? Sunt niște băieți care iau motociclete din gama touring, le pun două roți pe spate și le transformă în trike-uri. Ei bine, așa au făcut și cu celebra Honda Goldwing.

După conversie, tourerul de la Honda a primit numele Monarch II LLS. Are suspensie independentă construită cu elemente din aluminiu, ca să-ți asigure o călătorie lină și ca să nu te răstorni la fiecare viraj luat mai sportiv.

Mai are frână pentru parcare, marșarier și „control al înclinării“. Pilotul își poate alege cât de mult „se lasă motocicleta în curbe“. Desigur, poți atașa tot felul de accesorii, precum spoiler cu lumini, diverse modele de jante sau cârlig pentru agățat remorca.

Dimensiunile sunt destul de generoase. Are 2,84 m lungime, 1,37 m lățime și cântărește 521 de kg. Ca să-ți transformi propria motocicletă Gold Wing într-un Lehman Trike, trebuie să plătești 8.700 de dolari.

Honda Gold Wing nu este singura motocicletă transformată în trike de către Lehman. Americanii mai au în gamă trike-uri derivate din Harley-Davidson, Kawasaki, Suzuki și Victory.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.