Suzuki relansează Katana. E suficient?
16/10/2018
Mi-am luat o cască de 200 de lei. O țin la loc de cinste ca să nu mai fac alegeri idioate
20/10/2018

Honda Gold Wing 2018 | Test la Drum Lung

FILM | Și un Transfăgărășan așa cum nu l-ai mai văzut. Maiestos, pustiu, sălbatic, cu zăpadă pe creste. Cu țurțuri de gheață pe pereții abrupți. Și cu una dintre cele mai spectaculoase motociclete ale momentului – noua Honda Gold Wing. 

Povestea începe dis de dimineață, în București. Șapte grade în termometru, dar prefer casca deschisă. Parbrizul mă protejează suficient de bine. Plănuiesc s-ajung la Bâlea Lac. Știu c-a nins și sper să nu fie vreo barieră pusă undeva. Mă așteaptă un test de … 16 ore. Voi reveni acasă noaptea târziu. 

Urmărește filmul în fereastra de mai jos sau direct pe canalul nostru de YouTube. În full-screen, pentru că merită. Și nu uitați de butonul “subscribe”. Am luat motocicleta de test de la Motor-Team.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. JohnG spune:

    Salut Cristian,
    excelent review, felicitari si multumim pentru informatiile despre acest model. Poate ca e o intrebare offtopic insa oarecum este conectata. Ai idee daca neoficial / ofician / la nivel de zvonuri Honda planifica reinvierea proectului ST1300 Pan European?
    Salutari si felicitari inca o data pentru munca depusa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.