Noua Honda CBR1000RR 2017 va fi prezentată la Intermot
22/09/2016
Cum a fost la Distinguished Gentleman’s Ride 2016 VIDEO
28/09/2016

Honda CRF1000L Africa Twin va beneficia de modificări

Cu toate că nu se află în producție decât din 2015, modelele Honda CRF1000L Africa Twin ce vor ieși pe poarta fabricii anul viitor vor suferi un update. Modificările nu sunt esențiale și țin cont de cerințele clienților.

Honda CRF1000L va fi cosmetizată, cu un nou facelift, mai atrăgător. Anumiți clienți au fost nemulțumiți de jantele aurii, care – deși păstrează stilul vechii XRV 750 – sunt greu de întreținut, oxidează și sunt supuse coroziunii destul de ușor. Așa că jantele și spițele vor fi înlocuite cu altele, din oțel nichelat.

O altă schimbare privește dotările: pilotul automat nu va mai fi opțional, ci se va găsi standard pe toate modelele. Deocamdată nu se știe dacă varianta 2017, ce cuprinde aceste modificări, va fi prezentă peste două săptămâni la Intermot.

Până vom afla mai multe despre schimbările ce la va suferi Africa Twin, vă invităm să revedeți testul realizat de PeMotoare.ro pe Transalpina cu acest big adventure ce ne-a impresionat prin echilibru, încrederea ce ți-o inspiră și încântarea dată de cutia cu ambreiaj dublu (DTC):

 

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.