Cheile Grădiștei Dirt Fest – prima ștafetă de bicicletă și motocicletă
05/09/2013
Motociclist, lovit de fulger pe șosea
06/09/2013

Ghid moto de weekend. 7-8 septembrie

Cheile Grădiștei Dirt Fest și întruniri lângă Satu Mare și Brașov sunt evenimentele moto de care te poți bucura în acest weekend.

Cu speranțe de vreme însorită și asfalt/pământ uscat, poți merge în acest week-end la Cheile Grădiștei Dirt Fest. Ai superenduro, downhill, 4x, și demonstrații de fresstyle motocross. Printre vedetele concursului se numără Graham Jarvis și Paul Bolton. Totodată, sâmbătă va avea loc o ștafetă bicicletă și motocicletă. Totul se întâmplă pe Baza Olimpică de la Cheile Grădiștei.

La Tășnad are loc Dust Riders Moto Fest II. Sau „Festivalul Național al pitei prăjite cu usturoi“. Totul se întâmplă în campingul din spatele ștrandului termal Tășnad, unde vor avea loc concerte, dansuri, concursuri de îndemânare, expo mașini și motociclete de epocă, tombolă și multe altele. Totodată, vor fi concerte vineri și sâmbătă. Preț bilet: 15 lei/zi. 25 de lei/weekend.

La campingul „Cetatea Râșnov“ are loc Moto Party VI, organizată de Kronstadt Bikers Brașov. Băieții nu dau prea multe detalii, dar este o întâlnire cu tradiție, așadar se anunță distracție mare. În plus, e aproape și de Cheile Grădiștei Dirt Fest, așadar poți bifa ambele evenimente.

Ca-n fiecare weekend, în Piața Universității din București are loc Poiana Urbană, unde vom avea parte de trei seri cu muzică raggae. La doi pași au loc protestele față de exploatarea de al Roșia Montană, așadar, dacă sunteți împotriva proiectului, vă puteți alătura celor care manifestează.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.