Yamaha XV950R – PeMotoare TV ep. 04
31/07/2014
Motocicletele deceniului trecut – Big Naked Bikes
01/08/2014

Ghid moto de weekend. 2-3 august

Cinci întruniri moto și un festival cu tradiție ne așteaptă în acest weekend. Se vede că suntem în plin sezon.

La Buzău are loc Seawolves Bike Fest. Este a cincea ediție a întrunirii și se desfășoară în Parcul Tineretului. La intrare primești țuică de Buzău (dacă guști, spune-ne și nouă cum e, că n-am băut), iar înăuntru ai atmosferă, muzică, băutură și mâncare pe săturate. Desigur, va exista și o paradă moto, dar și concursuri. Iar dacă vrei să te răcorești ai piscină, lac de agrement dotat cu bărci, hidrobiciclete și pontoane. Concertele se vor desfășura în club Atlantis. Și că tot am adus vorba de concerte, vor cânta Cargo, Kempes, Sanctuar, Niște Băieți, Metrock și Blade Strings.

În vestul țării, la Lugoj, are loc festivalul Rock pe 2 Roți. Petrecerea se dă pe baza sportivă a Liceului Agricol din Calea Timișoarei, km 03. Evenimentul este organizat de Road Patrol M.C., chapter Lugoj și, așa cum spune și titlul, vom avea parte de rock și motoare. Vor cânta Trooper, Implant Pentru Refuz, Melmac Riders, Target și alții. Vom avea paradă moto, iar din informațiile pe care le-am găsit în presă, însuși primarul Francisc Boldea va deschide parada.

În Moldova, la Bacău, se organizează „Tabăra Moto Rock“. Și aici vom avea motoare și concerte rock, foc de tabără și multă voie bună. Pe scenă vor urca Vespera, Bucovina, Altar, Krepuskul, MadDriven, Andrei Cerbu, Shukar Nation, Blue Velvet, Masked Toys, Sectia Rock, Stonelight.

Distracție va fi și la Valea Străjii, Bistrița Năsăud, unde se merge la Dracula Moto Party. „Urmând drumul parcurs imaginar de Bram Stoker în sec XIX, la 30km de burgul Bistrița spre domeniile Moldovei, începe răcoarea ce-ți va trece pe șira spinării de multe ori. Chiar la intrarea în zonă, pe dreapta, ne veți găsi pe noi cu beutura, mâncare, concerte (Altar, Truda, Wire – AC/DC tribut, Krepuskul și alții) concursuri și voie buna. Cazarea o asigurăm în corturile voastre sau în cabanele din zonă, pe bugetul fiecăruia. Avem și trasee pentru câte o minitură prin zonă, pentru cei care n-au stare“, scrie Flaviu Meșter, unul dintre organizatori, pe Facebook.

La Petrești, județul Satu Mare, are loc Vikink Moto Party. Se anunță concerte, paradă moto, concursurile tradiționale, totul organizat de clubul Viking M.C. România.

Iar dacă ajungi la mare, oprește-te în Vamă pentru că ai Folk You! Festivalul este atât de celebru încât n-o să ne mai obosim să scriem nimic despre el. Drumuri frumoase!

Foto: Seawolves M.C.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.