Campionatul European de Motocross, Sebis Enduro Challenge, întânirea Black Helmets sau cursa MotoGP de la Le Mans sunt câteva dintre obiectivele de biflat în weekend-ul 17-8 mai.


La Zărnești, are loc Campionatul European de Motocross. Moto-Clubul Vectra din Zarnesti, cu ajutorul Moto-Clubului Jitsu Motorsport Zarnesti, organizeaza la sfarsitul acestei saptamani etapa a treia de Campionat European, Campionat Est-European si Campionat National Individual al Romaniei-KTM la Motocross. Cursele au loc duminică, 19 mai.

O altă competiție care are loc în acest weekend este prima etapă Sebis Enduro Challenge. Vorbim despre un concurs de enduro care se adresează piloților de motociclete, atv-uri și quad-uri, nivelul de dificultate al curselor fiind mediu. Cursele au loc duminică, la Valea Rădeștiului din comuna Almas, județul Arad. Mai multe detalii, aici.

Cât despre întâlnirile moto, la acest sfârșit de săptămână avem întrunirea Black Helmets de la Mănești, Dâmbovița. Locul se află în apropiere de Târgoviște. Organizatorii vorbesc despre o poiană înconjurată de dealuri împădurite, foc de tabără, muzică bună, concursuri, băutură și un grătar încins.

O altă întâlnire, de această dată tematică, are loc lângă Păltiniș. Este vorba despre întâlnirea posesorilor de Kawasaki Vulcan din România, organizată de Vulcan Riders Romania. Se petrece în apropiere de Păltiniș – județul Sibiu – la cabana Roua. Locul este la km 9, pe drumul judeţean 106 A, ce face legătura între Sibiu şi Păltiniş, la distanţa de 10 km de Răşinari, la 25 km de Sibiu şi 4 km de staţiunea montană Păltiniş.

Cei care vor rămâne acasă au parte de cursa MotoGP de la Le Mans, Franța. Tânărul Marc Marquez conduce în clasament și niciun pilot nu a câștigat în acest sezon mai mult de o etapă. Având în vedere declarațiile de la ultima conferință de presă, Lorenzo nu mai este supărat pe Marquez pentru depășirea de la Jerez, dar asa nu înseamnă că vom avea o cursă liniștită.

Weekend frumos și călătorii plăcute.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.