Bike porn. Ba nu, bike erotism. De-adevăratelea VIDEO
13/12/2014
Peter Gagyi – campionul de 8 ori la supermoto va alerga la DirtTrack în 2015
15/12/2014

Drag race killer? Kawasaki Ninja H2, în acțiune VIDEO

Kawasaki i-a dat pe mână lui Rickey Gadson o Ninja H2, iar acesta a făcut ce știe el să facă mai bine. A modificat-o pentru „liniuțe“.

Nu e deloc o mișcare surprinzătoare, având în vedere că Ninja H2 are un motor supra-alimentat. Cea mai importantă modificare adusă de Gadson, campion de drag racing, este bascula imensă marca Adam’s Performance. Roata spate este din fibră de carbon, iar economia realizată alături de basculă este de 5 kg. Motocicleta mai are un amortizor custom pe spate și un „air shifter“. Sau cel puțin așa arată comunicatul Kawasaki.

Noi observăm că, printre altele, are o altă evacuare față de varianta stock și „aripile“ din fibră de carbon în loc de oglinzi.

Ce-a reușit să facă cu ea? 8,213 secunde și 267 de km/h pe sfertul de milă. Pilotul spune că pentru o zi rece de decembrie e foarte bine.

Căutând prin arhive, am descoperit o filmare din 2012 cu Gadson pe o ZZR 1400 supralimentată, ca să avem un oarecare termen de comparație. Deși ZZR-ul numai stock nu era.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.