2018 Honda NC750X – Prim contact
26/09/2018
Cum a fost la California Superbike School
05/10/2018

Despre Intermot 2018

Mult zgomot pentru nimic.  La asta s-ar putea rezuma experiența Intermot când vine vorba de motoarele lansate. Din ce în ce mai puține motociclete cu adevărat noi și cu adevărat interesante. Toată lumea le păstrează pentru Salonul de la Milano. 

Ce motociclete noi am văzut la Intermot 2018? Hai să le numărăm pe degete, în ordinea lansărilor: facelift Ducati Scrambler, Kawasaki Ninja125/ Z125, Suzuki Katana, KTM 1290 SuperDuke GT, Indian FTR1200, Moto Guzzi V85 TT, Triumph Street Twin. Echipa PeMotoare, cunoscută și sub numele Riders, a fost acolo ca să vă aducă noutățile. 

Zilele următoare voi trata cu atenție fiecare model, ca să vă povestesc ce e nou, dar până atunci le puteți vedea direct pe canalul nostru în limba engleză – Riders. Avem acolo niște interviuri interesante cu oamenii din spatele proiectelor. 

Cât despre salonul de la Koln, dacă vei avea vreodată de ales între acesta și Milano, alege-l pe cel din urmă. Să mai spun că Honda a ales să prezinte un concept la Salonul Auto de la Paris și nu la Intermot? Chiar dacă Intermotul surpinde de fiecare dată plăcut prin organizare și prin arhitectura inteligentă (spre deosebire de haosul din Italia), tot de la Milano se dă ora exactă. Dar partea bună e că vom fi și-acolo prezenți. 

Indian FTR 1200

Moto Guzzi V85 TT

Suzuki Katana

KTM 1290 Super Duke GTCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.