Înmatricularea unei motociclete. Cât timp și câți bani
10/03/2015
Senzor pentru presiunea roților, de la Garmin
11/03/2015

Custom Wheels 2015 – Custom aficionados, strângeți rândurile

Custom Wheels – Romanian Custom Motorcycle Show. Așa se numește singurul eveniment dedicat exclusiv culturii custom, ce va avea loc pe 25-26 aprilie într-o hală de la CET Sud.

Proiectele speciale din zona moto vor ocupa cea mai mare parte a expoziției. Vor mai fi și apariții din zonele auto, velo și custom graphics. Organizatorii spun că vom vedea choppere, cafer racere, scramblere, bratere, alte chestii care se termină în -re (probabil și bere) dar și o experiență completă care să le stârnească vizitatorilor pasiunea pentru custom.

„Fenomenul custom nu mai poate fi ignorat. Amploarea sa este datorată îndeosebi faptului că manufactura românească este de cea mai înaltă calitate. Proiectele concepute şi create de numeroase ateliere românești se ridică la un nivel profesional de talie internațională“, spun organizatorii. Aceștia mai vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la legislația RAR în ceea ce privește vehiculele artizanale.

Pe durata festivalului vor exista demonstrații ale artiștilor/artizanilor/meșteșugarilor: prelucrare metal (roată englezească, gravare), prelucrare de piele, aerografiere, tatuaje, custom graphics (personalizare vestimentară, etc).

Incinta va îmbina aerul industrial cu cel artistic (prin tablouri/desene/schițe/postere) și cultural (printre invitați se numără editori de cărți din domeniu și se vor prezenta pasaje video/foto din cultura și istoria moto).

custom

În cele două zile (25-26 aprilie) atmosfera va fi susținută de activitățile atelierelor, de trupe de muzică, se vor organiza lecții de dans oferite de Rockabilly România (www.rockabilly.ro) și alte acțiuni cu care publicul să poată interacționa.

Evenimentul se va desfăşura într-o hală de 1.600 metri pătraţi, în incinta CET Sud (Fizicienilor 13-15 ).

Organizatorii încurajează participarea deținătorilor de exponate speciale sau rare, fără costuri de participare.

Îi găsești la contact@customromania.ro și pe pagina https://www.facebook.com/pages/Custom-Romania/630381810363013Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.