BMW R1250GS și R1250RT ies la lumină. Date și fotografii oficiale
17/09/2018
2018 Honda NC750X – Prim contact
26/09/2018

Cu papionul la vedere. Câteva zile până la Distinguished Gentleman’s Ride 2018

Duminică, pe 30 septembrie, parada domnilor distninși revine în București. La data redactării acestui text, cu cinci zile înainte de eveniment, la evenimentul din București se înscriseseră 139 de motocicliști. 

DGR este un eveniment despre care scriu cu drag încă de la prima ediție din România. N-am participat la toate edițiile, dar când am fost prezent a fost bine. Probabil că nu voi participa la ediția din acest an pentru că n-am motocicletă retro și nu vreau să-ncalc codul. Dar îl susțin cu mare drag. Evenimentul este dedicat motoarelor custom/retro/cafe/bobber.. ați prins ideea și participanții adoptă o ținută elegantă. 

Ca să participi trebuie să te înscrii pe site-ul oficial, să donezi și să respecți regulile evenimentului. DGR strânge bani pentru a lupta împotriva cancerului la prostată și împotriva sinuciderilor. Trei din patru persoane care se sinucid, anual, sunt bărbați. 

Tot de pe site, după ce te-ai înscris, vei afla locul întâlnirii, ora la care se pleacă și traseul. 

DGR crește de la an la an. Tot mai mulți participanți și tot mai multe motociclete frumoase. Pentru că este o adevărată paradă a celor mai reușite proiecte retro/custom din România. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.