Drumul spre Auschwitz (partea I)
19/02/2013
Suzuki GSR 750
Tot mai puține motociclete noi pe străzile din România
20/02/2013

Ce știe să facă Nicky Hayden cu noua Ducati Hypermotard VIDEO

Ducati a lansat un film de promovare pentru noua Ducati Hypermotard. În centrul acțiunii se află pilotul profesionist Nicky Hayden, membru al echipei Ducati din Moto GP.

Hayden se află într-un restaurant, cu o brunetă frumoasă, când vede pe fereastră noua Hypermotard. Sedus pe loc, prinde momentul în care bruneta pleacă la toaletă și, sus pe motor. Urmează o tură în forță pe circuit, cu ridicări pe o roată (wheelie, stoppie), drifturi și mult cauciuc lăsat pe asfalt.

Noua Ducati Hypermotard, branduită cu sloganul „Licence to thrill“ are un motor Testastretta de nouă generație, ce dezvoltă 110 cai putere din 821 de cc. Pe roata din față are două discuri de frână de 320 de mm și etriere Brembo Monobloc, iar pe cea din spate, un disc de 245 de mm. Are ABS standard (Boch 9MP), 175 de kg cu rezervorul gol și opțiuni generoase în echiparea standard: trei moduri de pilotaj, Ducati Safety Pack (ABS+DTC), manșoane încălzite și navigație.

Cine este Nicky Hayden?

Nicky Hayden, poreclit „The Kentucky Kid“ (Puștiul din Kentucky) este un pilot profesionist născut în 1981. Provine dintr-o familie de piloți. Are doi frați care aleargă în AMA, respectiv Campionatul Mondial Superbike, iar numărul „69“ îl poartă ca moștenire de la tatăl său.

Hayden a câștigat Moto GP în 2006, detronându-l pe Valentino Rossi. Pe atunci, Nicky făcea parte din echipa Repsol Honda. În anul 2009 a ajuns la Ducati, unde nu a reușit aceleași perfomanțe, clasâdu-se pe la jumătatea clasamentului.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.