VIDEO Cât sunt de periculoase limitatoarele de viteză. Un polițist a aflat-o pe pielea lui
27/01/2014
CONCURS Marea Hibernare
28/01/2014

Casca de dus la amantă e sold-out: 1.000 de bucăți în 24h

Casca Dexter, cu care a fost surprins președintele Franței, Francois Hollande, când se ducea la amantă s-a vândut ca pâinea caldă: 1.000 de bucăți în 24 de ore.

Dacă nu sunteți la curent cu presa monden-internațională, președintele Franței a fost surprins de revista Closer în timp ce se ducea cu scuterul la intâlnirile amoroase. Hollande nu era căsătorit, dar își înșela prietena oficială cu o altă prietenă mai tânără și mai arătoasă, actrița Julie Gayet.

casca hollandeDupă ce fotografiile au ajuns în presă și au început să fie întoarse pe toate părțile, observatorii fini s-au legat de casca lui Hollande: D3T Dexter. Este o cască modulară, din policarbonat, cu vizieră de soare incorporată, care costă 300 de euro (200, la reducere). Are, de asemenea, Bluetooth integrat, ca să ții legătura cu serviciile de securitate care te păzezc (și-ți aduc croissante în timp ce ești la amantă, în cazul lui Hollande).

Modelul s-a vândut imediat, 1000 de exemplare în 24 de ore, iar stocul este epuizat. Dacă intri pe site-ul de unde-o puteai cumpăra, trebuie să te înscrii la newsletter ca să fii anunțat când va fi din nou disponibilă. Iar pe deasupra, acum casca se numește Dexter President.

„Suntem foarte mândri că președintele poartă unul din modele noastre“, a declarat managerul D3T, Thomas Thumerelle, care i-a recomadat lui Hollande să încerce și colecția de geci moto pentru fete, că tot se apropie Valentine’s Day și va avea cadouri de făcut.

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.