2020 Yamaha Tracer 700 – Test
16/09/2020
BMW R18 – Prim Contact | Test
18/09/2020

BMW F900XR vs. Ducati Multistrada 950S

BMW F900XR este nou-venita. O motocicletă complet nouă, cu o poziție de pilotaj excelentă și cu un motor încântător, care livrează puterea în plaja medie de turații. Dar cum e față de Ducati Multistrada 950? Motocicletă care are o reputație solidă și despre care mulți spun c-ar fi cea mai reușită Multistrada – mai bună decât sora cea mare, 1260. 

F900XR face parte din noul trend de motociclete sport-touring, cu poziție dreapta, inspirată din lumea adventure și cu hand-guarduri. Și, cu toate că suspenia are o cursă ceva mai lungă decât la o motocicletă standard, F900XR este un motor pur stradal. Este perfect pentru oraș, bun pentru drumuri mai lungi și excelent dacă vrei să te dai în weekend, pe viraje, cu prietenii. F900XR are un motor derivat din bicilindrul de pe F850GS, care trage foarte bine în plaja medie de turație. Versiunea noastră are toate opțiunile de siguranță și de confort – Dynamic ESA, cornering ABS, lumini pentru viraje, și un display TFT care include conectivitate smartphone și navigație turn-by-turn. 

Cu Multistrada, Ducati oferă propria viziune asupra clasei sport-touring-enduro. Spre deosebire de BMW, care are și un GS, Ducati vrea să ajungă la toată lumea doar prin Multistrada. Așadar, motocicleta vine cu un mod enduro și promite anumite valențe off-road. Totuși, cu o cursă mică a suspensiilor, elemente expuse și centru de greutate ridicat, rămâne mai degrabă o motocicletă de stradă. Noi am avut pe mână versiunea S, cu toate opțiunile disponibile, inclusiv suspensie electronică. 

Urmărește materialul în fereastra de mai jos sau direct pe canalul nostru de YouTube. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.