Filmul “Go South – The Patagonia Ride” – Cum a fost la Premieră
27/02/2020
Dealer moto Honda Cj
Honda deschide un nou dealer moto. La Cluj
02/03/2020

BMW F900XR – Test Anduranță: Unboxingul

Faceți cunoștință cu BMW F900XR, noul membru al flotei “PeMotoare”. Primul membru, de fapt, pentru că deschide o nouă rubrică: teste de anduranță. Ce presupune asta? Vom avea o flotă de motociclete cu care vom merge tot sezonul, din martie până la final de octombrie. Periodic, vom reveni cu impresii și observații pe care nu le-am putea obține la un test obișnuit, de două-trei zile.

Vom vorbi despre cum e să mergi cu motocicleta zilnic la birou, despre revizii, despre mersul cu pasager, despre accesorii, despre drumuri lungi. Vom face și câteva comparative, în măsura disponibilității. Vom încerca să acoperim totul și să răspundem la toate întrebările. 

Dar să ne întoarcem la BMW F900XR. Exemplarul nostru de test vine cu un pachet de opționale generos: pachet comfort, Dynamic ESA, pornire fără cheie, cric central, pachet dinamic, faruri adaptive, lumini de zi, quickshifter, DTC, MSR, Moduri de mers profesionale, manșoane încălzite, cruise control, ABS Pro, suport bagaje, monitorizare presiune pneuri, protectii maini. 13.810 euro, pret cu TVA.

Și ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața, să ajungi la birou și să găsești așa ceva într-o cutie, așteptându-te. 

Cum a fost, vedeți în episodul de mai jos. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.