BMW prezintă flota de teste pentru 2018: 46 de motociclete
18/04/2018
Kawasaki Z900RS – Test. O zi cu noul-retro japonez
20/04/2018

Bikers for Humanity România – întrunirea moto de construit case

O întâlnire care reunește motocicliștii, indiferent de semnele de pe vestă. De fapt, nici nu contează dacă ai vestă sau nu, ce motocicletă călărești sau dacă ești cu ciocate ori cu cizme de enduro, atâta timp cât vrei să pui umărul la treabă. 

Bikers for Humanity ajunge la a treia ediție: 01-03 iunie 2018, Chirnogeni si Plopeni, județul Constanța. Misiunea: renovarea a nouă case pentru cei care nu pot face asta. Casele apartin unor oameni necajiti, neasistati social, muncitori, cu multi copii, printre ei numarandu-se si batrani invalizi. Ce e de făcut: reabilitare acoperiș, pus geamuri, văruit, tot ce trebuie pentru a ajuta.

Ca să fie treaba cât mai bine-organizată, Bikers for Humanity pune la dispoziție un formular de încriere. Iar dacă anul trecut au fost în jur de 130 de motocicliști, până acum s-au înscris 274 de voluntari. Și mai e timp. Te poți înscrie pe site.

Prima ediție a avut loc în 2016, în județul Bacău, iar a doua în 2017, în Cumpăna, județul Constanța. Apropo de întruniri, am pus pe site calendarul întrunirilor moto din 2018 – ca să știți pe unde vă duc roțile în weekend-uri.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.