Cum sună noul motor Indian
25/02/2013
oferte moto
Superofertă. La fiecare motocicletă cumpărată, o armă gratis
26/02/2013

Ce facem de 1 Martie? O idee vine de la Brad Pitt

Deşi Valentine’s Day şi Dragobetele au trecut, e bine de ţinut minte pentru 1 şi 8 Martie: chiar dacă pe soţia ta o cheamă Angelina Jolie, cel mai bun mod de a-ţi petrece aceste zile speciale este să te plimbi cu motocicleta.

Viaţa de vedetă la Hollywood are şi dezavantaje. Unul dintre ele este acela că te vânează presa zi şi noapte. Aşa a păţit-o şi prietenul nostru Brad Pitt, care a fost surprins de paparazzi în ziua de Sf. Valentin. După ce trece pe la faimoasa şi frumoasa lui soţie pentru a-i face cadou un pachet de bomboane mentolate (în valoare de 6 dolari), încalecă pe motocicletă şi se plimbă toată ziua, scrie Daily Mail.

Când te numeşti Brad Pitt, evident că nu poţi călări o mobră oarecare. Ce ar spune despre tine colegii de breaslă, vecinii sau poliţistul care te-ar opri în trafic? Sigur ai nevoie de o motocicletă exclusivistă, eventual una care să-l facă invidios chiar şi pe Jay Leno.

Cu ce credeţi că „se dă” starul din Fight Club pe dealurile din jurul Hollywoodului? Deşi are în garaj nu mai puţin de 10 motociclete, de Sf. Valentin el a ales sa dea o tură cu cea mai scumpă motocicletă din lume. Este vorba de un Ecosse Titanium. Motocicleta este realizată manual, având cadrul şi evacuarea din titan, are un propulsor cu doi cilindri în V de 2400 cmc ce transmite la roată 225 de cai putere, iar preţul este un adevărat chilipir…300.000 de dolari.

Sperăm că ți-a plăcut acest articol. Dacă răspunsul este afirmativ, te așteptăm pe pagina noastră de Facebook. 

 

Brad Pitt Ecosse TitaniumCatalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.