Aventurieri, strângeți rândurile! Hai la Bucharest Adventure Travel Sessions
05/04/2017
Viñales caută consolidarea avansului în Americi
07/04/2017

Yamaha Tracer 900 2017 – Test Ride. Filmul

Tracer 900 vine cu un upgrade subtil, dar important pentru 2017. Fiind o motocicletă care mi-a plăcut încă de la prima întâlnire, aveam un motiv în plus să o iau la o tură. Am ales drumul dintre Barajul Siriu și Întorsura Buzăului, un adevărat deliciu pentru amatorii de viraje. Asfalt impecabil, puțin circulat, printr-o pădure ce mirosea a primăvară. 

Filmul este o coproducție PeMotoare – DriveMag Riders (o platformă media cu target internațional), tocmai de aceea apare în limba engleză. Subtitrăile în limba română pot fi activate din YouTube. Puteți urmări filmul în fereastra de mai jos sau direct pe YouTube, unde vă invităm să vă abonați.

Am savurat fiecare km din cei 500 făcuți în acea zi de primăvară în șaua Tracer-ului și am înțeles de ce este una dintre cele mai de succes motociclete de pe piață. Este suficient de năvalnică ca să te facă să zâmbești, este practică și vine cu un preț competitiv: 10.300 de euro.

Zilele viitoare voi publica un text mai amănunțit despre tura cu Tracer 900, în care voi include alte câteva detalii ce n-au apărut în film.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.