Salonul Auto Moto din București revine între 3 și 7 aprilie în Piața Constituției. Timp de cinci zile, expozanții vor avea la dispoziție 9.000 de m2 pentru motociclete, mașini, piese și cam tot ce merge pe asfalt și este motorizat.

Salonul Auto Moto Bucureși - ediția 2012

Salonul Auto Moto Bucureși – ediția 2012

La Salonul Auto Moto vor fi prezenți dealerii de automobile, motociclete și scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning și echipamente service auto-moto, precum și companiile de leasing, asigurări și firmele specializate în închirieri auto.

Potrivit organizatorilor, la ediția trecută, standurile expozanților au fost vizitate de aproximativ 30.000 de persoane.

Pemotoare.ro te trimite la Salonul Auto Moto. Întră aici și află cum să participi la concurs.  

Totodată, la SAM București am putea vedea și câteva dintre noutățile de la Salonul Auto de la Geneva, care reunește toată spuma industriei în acest moment.

Organizatorii mai promit un eveniment memorabil, spectacol, un prilej de a combina atractivitatea ofertelor și noutăților pe piața auto-moto, cu momentele de relaxare prin concertele și prin spectacolele ce se vor derula pe toata durata evenimentului. Mai mult, SAM va fi amenajat într-un spațiu rafinat și elegant, se arată în comunicatul de presă.

În cele cinci zile de salon vor avea loc tombole pe baza biletului de acces și concursuri cu premii acordate de expozanți, parteneri, sponsori și organizatori. Totodată, în fiecare zi vor fi concerte și diverse demonstrații, iar evenimentul va fi transmis live pe site-ul organizatorilor.

Program de vizitare:

MIERCURI, 3 APRILIE – 12.00-20.00
JOI, 4 APRILIE – 10.00-20.00
VINERI, 5 APRILIE – 10.00-20.00
SAMBATA, 6 APRILIE – 10.00-20.00
DUMINICA, 7 APRILIE – 10.00-18.00

Pentru mai multe detalii, intrați pe www.sam.ro

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.