Ghid moto de weekend. 24-25 mai
22/05/2014
Isle of Man TT 2014, gata de start
26/05/2014

Peste 2.000 de motocicliști în parada „Iubim 2 Roți“. Petrecere de zile mari la Romexpo

Peste 2.000 de motocicliști au defilat astăzi, prin centrul Capitalei, în parada „Iubim 2 Roți“. Urmați de bicicliști, s-au oprit la Romexpo pentru cel mai puternic eveniment moto al anului.

Pe o vreme de vară, de-ți transpira părul sub cască, stunt-rider-ul Narcis Roca și-a început încălzirea în parcarea de la Romexpo. La două-trei minute, dintre nori, a apărut Alex Nicolau, campion mondial la săritura la punct fix. Acesta s-a aruncat din avion cu parașuta și, după câteva turbulențe, s-a oprit în mijlocul adunării de la Romexpo unde s-a dat, oficial, startul petrecerii organizate de Free Riders, în parteneriat cu BMW Motorrad.

narcis roca romexpo

Narcis Roca și-a continuat programul trecând, pe rând, de la motocicleta BMW F 800 R la un quad, apoi tot la F 800 R, dar fără furca față, iar la final pe o motocicletă cu un fel de cadru montat deasupra capului care să-i permită să facă „roata“. Chiar dacă are mai puține titluri la activ decât Chris Pfeiffer, Roca a făcut show.

narcis roca 2

De-a lungul zilei, BMW Motorrad a pus la dispoziția publicului o întreagă flotă de motociclete de teste, printre care și noile modele – R 1200 GS Adventure, S 1000 R, R nineT și R 1200 RT.

Atmosfera generală era de întrunire moto, cu muzică rock, cărnuri la grătar, bere și distracție. N-a lipsit nici celebrul concurs de mers încet.

Imediat după cel de-al doilea show al lui Roca a început o ploaie de vară care a mai răcorit atmosfera, ce urma să fie încălzită din nou de trupele Runaway, Paraziții și Zdob și Zdub. Tot aproape de final, avea să fie anunțat și câștigătorul marelui premiu al evenimentului – motocicleta BMW F 800 R.

narcis roca 3Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.