MotoGP 2014 ia startul. Cine câștigă anul acesta? Sondaj
20/03/2014
Marquez pleacă din pole position în cursa din Qatar
22/03/2014

(P) Eroii Yamaha din 2014. De la Dark Side la Sport Heritage

(P) Yamaha vine cu forțe noi în 2014. MT-09 și MT-07 vin din partea întunecată, iar XV950 definește gama Sport Heritage. Asta pe lângă clasicul T-Max și celelalte modele pe care deja le știi.

Familia MT – Eroul întunecat

„The Dark Side of Japan“ este filosofia care pune bazele noii serii MT. O serie făcută pentru spirite libere, pentru motocicliștii care se ridică o dată cu lăsarea serii și umplu străzile orașului. MT-09 este cel mai puternic membru al familiei sale – o motocicletă propulsată de un tricilindru cu un cuplu demențial, care-ți îngheață inima la o accelerație puternică. O apariție sobră, fără zorzoane, motociclismul redus la esență: 115 cai putere și doar 190 de kg, cu toate plinurile făcute. Este o motocicletă de care nu te-ai putea plictisi vreodată. Mai multe detalii și date tehnice, aici.

dark-side-japan-620x350

Iar aceasta nu este singura creatură ieșită din întuneric. Pentru cei care vor să simtă aceeași experiență, dar nu se încumetă să-și măsoare puterile cu MT-09, există MT-07. Mai mică, mai docilă, mai ușoară, dar cu același caracter puternic și aceeași linie ca sora mai mare. Cu un motor de 689 cc, care dezvoltă 75 de cai putere nu este la fel de înfricoșătoare ca MT-09, dar asta nu-nseamnă că e liniștită. Bicilindrul oferă un cuplu liniar, iar cele 180 de kg cu plinurile făcute o fac extrem de agilă în traficul urban. Mai multe detalii, pe site-ul Yamaha. Banner1 XV 950 – Tradiție și sportivitate

„Sport Heritage“ este familia Yamaha ce reunește tradițiile și tehnologia de ultimă oră. Iar XV950 este cel mai nou membru al acestei familii. Un bobber venit din inima străzii, cu un look japonez retro, compact și elegant. Inima motocicletei este un motor cu doi cilindri în V, de 942 cc, care dezvoltă 52 de cai putere. Iar zicala „nu-i de ajuns să-ți iei o motocicletă, trebuie s-o faci a ta“ nicicând nu s-a putut aplica mai ușor. Yamaha oferă pentru XV950 91 de accesorii standard. Poți fi sigur că motocicleta ta va fi unică. Mai multe detalii despre XV950, pe site-ul Yamaha.

- Yamaha T-MAX – Luptător la patru ace

De ce un fenomen Yamaha? Pentru că este sinonim cu clasa maxi scuter și pentru că este cel mai bine-vândut vehicul pe două roți în țări precum Italia. Pentru că are clasă, rafinament, pentru că este comod, dar sportiv. Pentru că este alegerea perfectă pentru oraș, dar și pentru o tură de week-end. Are un motor de 530 cc, care-ți oferă un cuplu imens și nici nu-ți dai seama când ajungi la viteze de la care ți se poate suspenda permisul. Il Maxi Scuter este la granița dintre lumea motocicletelor și lumea scuterelor. Yamaha a luat cele mai bune elemente din fiecare (sportivitatea și ținuta de drum a unei motociclete + confortul unui scuter) și a creat o mașinărie fenomenală. Mai multe detalii, pe site-ul Yamaha România. 2014-Yamaha-T-MAX-ABS-EU-Tech-Graphite-Action-002 Yamaha vine în 2014 cu eroii potriviți temperamentului tău. Indiferent dacă ești sobru și agresiv ca MT-09 și MT-07, retro și stilat ca XV950 sau rafinat și sportiv precum T-Max, Yamaha îți dă motive de mândrie. Banner1Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.