550 Khanate Ride – Ep.04 – „Pierduți în stepă“
23/11/2015
Ducati X Diavel, aleasă regina balului la EICMA
24/11/2015

KTM Super Duke 1290 GT în mișcare

Dezvelit publicului săptămâna trecută la Milano, Super Duke 1290 GT poate fi văzut acum și în mișcare. KTM ne arată în două minute cum e drumul din Germania până în Italia.

Viața e prea scurtă ca să tot muncești. Așa că, în timpul serviciului mai stai de vorbă prin mesaje cu alt prieten motociclist. Normal, când vorbești cu astfel de prieteni, vine imediat și ideea unei noi ture. Numai că tu lucrezi în Frankfurt, iar prietenul tău undeva prin Italia.

Dar dacă ai un KTM Super Duke 1290 GT, distanța nu e o problemă. Lași costumul de corporatist și îmbraci costumul de motociclist. Prietenul tău din Italia (care are un KTM Super Duke 1290 R) vine să te întâmpine undeva prin Alpi și astfel faceți o bucată de drum împreună.

Dacă un motor nu suna destul de incitant, acum sunetul a două KTM-uri cu motor în V de 1301cmc ce străbat pasurile alpine te fac să te uiți pe prognoza meteo și să mai cauți zile însorite. Vizionare plăcută! (Filmulețul poate fi vizualizat și la rezoluție 4K)Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.