În ce poate fi transformată o Kawasaki Z1000
15/05/2013
pfeiffer
Chris Pfeiffer: „a cădea este parte din joc“
15/05/2013

Au început înscrierile la „The Most Beautiful Truck&Chopper Fest”

The Most Beautiful Truck&Chopper Fest”

S-a dat drumul la înscrieri pentru participarea la „The Most Beautiful Truck&Chopper Fest”, festival ce va avea loc la Târgu Mureș și va premia cel mai frumos chopper și cel mai frumos camion. 

Pasionații de putere din România, Moldova, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Serbia, Polonia și Turcia,se pot înscrie pe site-ul www.choppertruckfestival.com, pentru a participa la „The Most Beautiful Truck&Chopper Fest”.

Evenimentul este unic în România și va avea loc în luna septembrie. Organizatorii spune că este cel mai mare festival de choppere și camioane din Europa de Est.

În prima etapă, după înregistrarea online, participanții vor urca pe site fotografii ale camionului/chopperului, iar conducatorii de camioane care se vor înscrie în competiție vor da testul de cunoștințe teoretice. Cei 200 de semifinaliștivor fi aleși în baza punctajului obținut la testul online.

Pe aceştia îi aşteaptă 3 competiţii cu premii pe măsura aşteptărilor: „Cel mai frumos camion”, „Cel mai frumos chopper”, la sfârşitul căruia,cel care va primi titlul pentru „Cel mai bun şofer profesionist din România”, va câștiga și marele premiu, care constă în 2.000 de euro.

De asemenea, câştigătorii competiţiilor „Cel mai frumos camion” şi „Cel mai frumos chopper” vor avea ocazia să meargă într-o excursie exclusivistă la cel mai cunoscut şi mediatizat festival, Carnavalul de la Rio de Janeiro.

Înscrierile în competiție se vor încheia pe 1 august 2013, iar evenimentul va avea loc în perioada 21-22 septembrie la Autodrodromul IFPTR din Târgu Mureş.

„The Most Beautiful Truck&Chopper Festival” este un eveniment organizat de IFTPR, U.N.T.R.R. şi Ad Brain Partners cu aportul Cosmote,Schmitz Cargobull, Mercedes Benz, Krone, Vialtis, Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.