Un român câștigă cursa de la Misano, în Campionatul Italiei
12/04/2018
Noua Africa Twin Adventure Sports – Unboxing și prima cheie
17/04/2018

BMW K1600 Grand America – Test

FILM | O zi de primăvară și un drum de mare cu BMW K1600 Grand America – motocicletă bazată pe platforma cu șase cilindri în linie, derivată din K1600B Bagger. 

K1600 Grand America este, practic, un Bagger cu topcase, parbriz înalt și culoarea Austin Yellow (apărută inițial la BMW M4) – disponibilă opțional. Sau putem spune că este o interpretare “americană” a K1600GT. Coburi cu formă alungită și o semnătură luminoasă ce ne-aduce aminte de Cadillac-urile vechi, o șa mai joasă și niște foot-board-uri opționale pentru o poziție cu picioarele întinse.

E clar că BMW vrea să ia o parte din piața de touring din America, dar probabil o să prindă și-n alte părți de Europa. Am ținut motocicleta asta o săptămână și niciodată n-am primit atâtea întrebări pe stradă (ce-i drept, nu neapărat de la motocicliști): ce e, cât costă, cât bagă, vai, dar bine-arată, s-o stăpâniți sănătos. Nu, că nu-i a mea, o avem în teste.

Și-apropo de teste, iată cum a fost ziua noastră de primăvară cu K1600 Grand America. Filmul poate fi urmărit în fereastra de mai jos sau direct pe YouTube.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.