Victory Octane 2017. Cea mai „rea” de la Victory – detalii și galerie foto
22/02/2016
Yamaha MT-10 – au apărut datele tehnice. Comparație cu rivalii
23/02/2016

Yamaha Tracer. Cinci motive pentru care este all-rounderul perfect (P)

(P) All-rounder-ul veritabile este acea motocicletă capabilă pentru orice: să te ajute în oraș, să poți pleca o săptămână în vacanță și să te poți da în weekend cu băieții, având un zâmbet larg pe buze. În centrul acestui triunghi se află Yamaha MT-09 Tracer. Iată motivele: 

  • Este un MT: Master of Torque. Motorul cu trei cilindri în linie dezvoltă 115 cp și 87 NM. La o masă de doar 210 kg cu plinul făcut, nu doar că este sportivă, ci se ridică în wheelie aproape la fel ca naked-ul din care este derivat.

2016-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Lava-Red-Detail-001

 

  • Confort la drum lung. Parbrizul reglabil pe înălțime, șaua reglabilă, carenele, hand-guard-urile, toate te ajută dacă vrei să faci călătorii de sute de km la viteze de autostradă și pe vreme rece. Șaua pasagerei este generoasă, iar cutiile laterale pot fi montate elegant, fără să fii nevoit să ai acel cadru inestetic.

2016-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Lava-Red-Static-003

  • Siguranță – ABS, Traction Control și Moduri de mers. ABS-ul și Traction Controlul sunt acolo pentru momentele în care suprafața de rulare devine alunecoasă. Sistemele intervin elegant și corectează subtil frânarea sau accelerația. În funcție de suprafață și de temperament, poți alege unul dintre cele trei medii de mers.

2016-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Lava-Red-Detail-016

  • Cost de achiziție. 9990 euro, cu TVA. ABS-ul, Traction Controlul, cricul central, șaua reglabilă, priza de 12V – standard.
  • Este disponibil pentru test la Motodynamics – importatorul oficial Yamaha în România. Este foarte important să testezi motocicleta înainte de achiziție. La fel ca un costum, trebuie să fie măsura potrivită: să nu fie prea grea și prea înaltă pentru fizicul tău, să nu fie prea puternică pentru stilul tău de mers. Să simți, pur și simplu, că ți se potrivește.
DSC_0016

Echipa Motodynamics. Cu ei te vei întâlni când vei face cunoștință cu motocicleta

Mai multe detalii, pe site-ul Motodynamics, sau în showroom. Intră în comunitatea Yamaha Motor România de pe Facebook. 

2016-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Lava-Red-Static-002Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.